Malzemeler Miktar
* Tavuk Göğsü 300 gr
* Domates 1 adet
* Sivri Biber 1 adet
* Soğan 1 adet
* Tereyağ 1 yemek kaşığı
* Tuz 1 çay kaşığı
* Karabiber 1 çay kaşığı
* Viski yarım çay bardağı
-Ön Hazırlıklar-
* Tavuk göğüsü jüllienne doğranır.
* Domates, soğan, sivri biber küçük küçük doğranır.
-İşlem Basamakları-
1) Bir tavada (tavanın boyu uzun olmamalıdır.) tereyağ eritilir.
2) Tavuklar karabiber ve tuz ile karıştırılır. Tavuklar tereyağında pişirilir.
3) Tava geriye çekilir ve viski dikkatlice tavaya dökülür.
4) Tava hafifçe ateşe yaklaştırılır ve alevlenir.
5) Alevlenme bittikten sonra sivri biberler eklenir.
6) Soğan ve domateslerde eklenip pişmeye bırakılır.
7) Servis edilir. AFİYET OLSUN :)
